Google AppsQuè és G Suite?

G Suite és un paq UETE d'aplicacions de productivitat basat en el núvol que ajuda als equips a comunicar-se, col·laborar i treballar des de qualsevol lloc i dispositiu. És fàcil de configurar, utilitzar i administrar. Així, la teua empresa es pot centrar en les qüestions que realment importen.

Milions d'organitzacions a tot el món confien en G Suite per al correu electrònic professional, l'emmagatzematge d'arxius, les videoconferències, els calendaris compartits, l'edició de documents i molt més.

Prova-ho gratis

Aquests són alguns aspectes destacats:

Correu electrònic empresarial per al teu domini

És important oferir un aspecte professional; per les seves comunicacions, utilitza una adreça personalitzada com tu@tuempresa.com. Les senzilles i, alhora, potents funcions de Gmail t'ajuden a desenvolupar la teua marca ja agilitzar la feina.

Accedeix al teu contingut des de qualsevol lloc i dispositiu

Consulta el correu electrònic, comparteix arxius, edita documents, participa a videoconferències


Ferramentes d'administració de nivell empresarial
i molt més, ja estiguis desplaçant, a l'oficina oa casa. Pots continuar el treball on el vas deixar des d'un ordinador, una tauleta o un telèfon.

La potent configuració administrativa et proporciona un control absolut sobre els usuaris, els dispositius, la seguretat i atres elements. La teua informació sempre et pertany i s'anirà en tu si canvies a atres solucions.

Prova-ho gratisCom a expert en TIC, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, conec a la perfecció l'ús i configuració de G Suite i per tant puc oferir-te el servici d'implantació de G Suite a la teua empresa o comerç. Per descomptat això inclou la formació del personal que hagi de gestionar els programes.

G Suite pot complementar-se en qualsevol de les múltiples ferramentes en què compta G Suite Marketplace . La mayoria d'aquestes aplicacions són conegudes per Ignacio Baixauli i per tant podem ajudar en la seva implantació i formació .

G Suite tens el seu propi llenguatge de programació, Google Apps Script , que permet treure el màxim partit a totes les aplicacions de G Suite, alhora que automatitzar processos repetitius o crear una interfície més agradable o adaptada a les necessitats de l'empresa. Google Apps Script també és capaç de comunicar-se en els APIs d'atres aplicacions podent íntegres dades o servicis d'atres webs en G Suite.

característiques

Baix cost adaptat a les seves necessitats

Programari sempre actualitzat

fàcil configuració

100% col·laboratiu

Accessible des de qualsevol lloc del planeta

Nous complements en G Suite Marketplace