HTML

Wikipedia "HTML, sigla en anglès de HyperText Markup Language (llenguatge de marques d'hipertext), fa referència al llenguatge de marcat per a l'elaboració de pàgines web ."

HTML és el llenguatge de programació en el que més temps sens dubte porte en contacte, concretament des de l'any 1994 en què vaig començar a prograar en el de forma autodidacta.

L'any 1995 vaig arribar a tenir la major producció de pàgines web de tot València, part dels meus continguts van ser mostrats en el primer programa que es va emetre a la televisió de Xarxes.

La gran producció de pàgines web va ser en part gràcies a crear-me el primer generador de pàgines web des d'una base de dades abans de existrir llenguatges de pàgines actives com ASP o PHP. Aquest generador de pàgines web, programat en ParadoxDB, donava servici a un web basat en fabricants de mobles que a la seua volta fabricaven en diferents estils. Combinant convenientment tota esta informació, es consegían pàgines de fabricants, estils i productes en un complex sistema de navegació. Com a anècdota, recordar que en cert moment, es va plantejar per part del client un canvi radical en el disseny de la web, una mica del que no era molt partidari atès que aquest nou disseny estava carregat de gràfics i la majoria d'usuaris navegaven en mòdems de 28K / s, però donada la insistència del client vaig accedir. Actualitzar les plantilles em va costar només dos dies, que és definitiva el que va costar el canvi total del web. Això va aixecar les ires del client que, en lloc de alavar meu bon fer, ha opinat que estava cobrant un preu massa elevat per la meua feina. Era la primera vegada que perdia un treball per excés d'eficàcia (vaig perdre un altre com a fotògraf pel mateix motiu). El cas és que el meu excés de diligència i eficàcia va fer que perdés el contracte i que el treball fos encarregat a un altre equip de programació que va trigar tres mesos a lliurar el treball que vaig fer i vaig poder haver lliurat en dos dies.

El 1996, vaig crear un directori del sector de la música anomenat Musices, gràcies al qual vam aconseguir atraure clients com El Palau de la Música de València o la Fira Internacional de Mostres de València.

El 1999 vaig tenir el privilegi d'impartir classes de programació de pàgines actives en ASP en el primer màster de comerç electrònic que es va celebrar en una de les universitats més prestigioses d'Espanya, la Universitat Politècnica de València.

Entre l'any 1999 i 2002, treballi per Fermax Electrònica i per al València Club de Futbol, ​​en aquest últim com a coordinador del web oficial del club.

Entre 2003 i 2007, vaig ser CEO d'un projecte pioner i no repetit a Espanya que va ser la primera agència gràfica operativa íntegrament des d'Internet el seu nom va ser MMediaPress. En esta plataforma, vaig posar en marxa de forma intensiva tots els meus coneixements sobre ASP i va ser una de les primeres webs a ​​Espanya a incorporar comerç electrònic en la passarel·la PayPal. Aquest projecte em va portar a ser fotògraf, professió que també vaig exercir en èxit fins que el 2015 decideixo reprendre seriosament de nou la programació.

Subpages (1): HTML5
Comments