Fotos del II Campionat d'Espanya RI Zona Mediterrani

posted Sep 30, 2011, 10:50 AM by Ignacio Baixauli   [ updated Jul 5, 2016, 9:02 AM by Ignacio Baixauli ]

Totes les fotos

The gadget spec URL could not be found
II Campionat d'Espanya RI Zona Mediterrani - Images by Ignacio Baixauli

Fotos de premsa

The gadget spec URL could not be found

Notes de premsa

Joyenia i Relojerna Rabat patrocina el II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani

El Reial Club Nàutic de València organitza esta regata que tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d'octubre al RCN València

La coneguda joieria i rellotgeria Rabat serà la principal patrocinadora del II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani, que se celebrarà en aigües del RCN València del 30 de setembre al 2 d'octubre. La regata, organitzada per la Reial Federació Espanyola de Vela i el RCN València, en la col·laboració de la Reial Associació Nacional de Creuers (RANC), la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, la Federació Catalana de Vela, la Federació Balear de Vela i la Federació de Vela de la Regió de Múrcia, està oberta a les categories RI1, RI 2, RI 3-RI4, divisió Club i Clàssics.

Algunes de les millors unitats de classe creuer de l'arc mediterrani ja han confirmat la seva presència al II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani, que se celebrarà en aigües del RCN València del 30 de setembre al 2 d'octubre. La prova pretén convertir-se en el marc de competició més idoni per a tot tipo de creuers RI. Entre els vaixells que han confirmat la seva preinscripció i troben: Porró VIII del RCN Castelló, Sercotel Hotels del RCN Barcelona, ​​el mallorquí Vell Marí V, o el Phonemovil i el Blue Lizard, endós del RCN València. El termini d'inscripció per al campionat finalitza el proper 20 de setembre.

Gran enient al village de la base de regates

Els participants en el II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani podran gaudir també d'un village ubicat a la base de regates, que els brindarà nombroses comoditats com esmorzars i dinars durant els tres dies de competició, així com begudes de la mà de col·laboradors com Moët & Chandon, Bombai Sapphire o Estrella Damm.

A més, la regata comptarà en un incentiu afegit gràcies als valuosos premis que lliurarà la joieria Rabat als guanyadors com a patrocinador oficial de la prova.

Enllaç als documents de Regata:

Gabinet de Premsa FVCV

esperança Molina


COMPTE ENRERE PER AL

II CAMPIONAT D'ESPANYA DE CREUERS RI TROFEU RABAT

 

 

Més de cinquanta embarcacions s'enfrontaran en esta regata organitzada pel Reial Club Nàutic de València en el patrocini de la joieria Rabat

 

 

 

Dimecres, setembre 28, 2011 .- El proper divendres 30 de setembre es donarà el tret de sortida per al II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani Trofeu Rabat, al Reial Club Nàutic de València. A tres dies del començament de les proves, cinquanta-cinc embarcacions de les categories RI 1, RI 2, RI 3 i RI Club ja han confirmat la seva presència en esta regata que compta en el patrocini oficial de la joieria RABAT.

 

En la categoria RI 1, que agrupa les embarcacions més veloços, es donaran interessants duels entre unitats com Porró de Luis Senís del RCN Castelló, Quaderns Rubio, d'Enrique Rubio del RCN València, vigent campió del Trofeu SM la Reina i Sercotel Hotels del RCN Barcelona, ​​que estarà patronejat per Hugo Rocha. A més la regata comptarà en la presència de potents embarcacions catalanes com Si no fos, d'Aureli Bisbe o l'inmens, endós del RCN Barcelona o el tarragoní Raquero d'Eugenio López Chacarra.

 

En RI 2 l'castellonenc Grup Euroatomizado de Javier Maestre, actual subcampió del Trofeu SM La Reina, s'enfrontarà al Punt Solidari de José Luis Maldonado que corre pel RCNV i RCN Dénia, així com a Modark de Javier García Peña del RCN Castro Urdiales, que també va estar present el passat mes de juliol en aigües valencianes. Atres dels participants en esta classe seran el mallorquí Airlan-Aermec de Teo Matheu, Bluferrari 2 de Alessandro Ferrari del nàutic d'Altea o Majoche d'Alejandro Fliquete del RCN València.

 

El Lean & Mean de Dominique Lluna del RCN Dénia, que es va proclamar vencedor en RI 3 a la primera edició del Campionat de Creuers RI Zona Mediterrània disputat a 2010, intentarà revalidar el títol davant de rivals com el barceloní Miriapodo de Luis Manuel Romeu, que va quedar tercer l'any passat; Garvi de José María Villellas de Sant Carles de la Ràpita o les unitats del RCN València Iberolimp Alhenra de José Vicente Alhenra, subcampió del Trofeu SM La Reina, Arcis Corredor de Fernando Estellés o Formidable, l'comodor del Club, Vicente Messeguer.

 

Finalment, la categoria RI Club comptarà en la participació de deu embarcacions entre les quals destaquen els tres components del podi de l'últim Trofeu SM La Reina, Tetis, de Fernando San José del RCN València, Arkitektonika de Javier Pérez o Scopelos II de Vicente de Diego , tots dos del CN Port Saplaya.

 

Tres dies de competició

 

El II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani Trofeu Rabat, començarà el divendres 30 de setembre en un dinar de regatistes al village ubicat a la base de regates del Club, després del qual donaran començament les proves, previstes per les 14:00 hores. Dissabte les embarcacions faran un recorregut costaner després del qual se celebrarà un dinar per als participants. El diumenge 2 d'octubre a les 12: 00h es reprendran les proves, i després del dinar, a les 17:30 hores es celebrarà el lliurament de trofeus en la presència de Jordi Rabat, qui farà entrega dels premis als guanyadors.

 

El II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrani Trofeu Rabat, està organitzat pel Reial Club Nàutic de València i la Reial Federació Espanyola de Vela en la col·laboració de la Reial Associació Nacional de Creuers (RANC), la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, la Federació Catalana de Vela, la Federació Balear de Vela i la Federació de Vela de la Regió de Múrcia, està oberta a les categories RI1, RI 2, RI 3-RI4, divisió Club i Clàssics. A més del patrocini principal de la joieria RABAT, la regata compta en la col·laboració de firmes com Moët & Chandon o Bombay Sapphire, entre atres.

Quaderns Rubio, Tanit, Mascarat i Arkitektonika, Campions d'Espanya de Creuers Zona Mediterrània Trofeu Rabat

Celebrat al RCN València ha constat de 6 proves per a les classes RI1, RI 2, RI3-4 i 4 per als RI Club

 

Després de tres dies d'intensa competició en aigües valencianes en vents que han arribat als 20 nusos d'intensitat, el Trofeu Rabat ha coronat hui als seus campions que han estat Quaderns Rubio d'Enrique Rubio del RCN València en RI 1, Tanit IV en RI 2, Mascarat IV a la categoria de RI 3 -RI 4 i Arkitektonika en RI Club.

 

El divendres 30 de setembre començava en aigües del Reial Club Nàutic de València el II Campionat d'Espanya de Creuers RI-Zona Mediterrània en la participació de 58 embarcacions agrupades en les categories RI1, RI2, RI3-RI4 i RI Club. A la primera jornada de competició el vent del nord-est d'entre 15 i 20 nusos d'intensitat va permetre complir el programa previst, disputant dues proves sobrevent-sotavent de 8 milles cadascuna per a les classes RI1, RI2 i RI3-RI4 i una per a la categoria RI Club.

En la jornada de dissabte totes les classes van realitzar un recorregut costaner de 30 milles en direcció nord dividit en dues etapes puntuables de 12 i 18 milles respectivament. De nou el vent va bufar del nord-est en 15-20 nusos d'intensitat en alguns rols i ruixats que van complicar el recorregut a algunes unitats. La prova costanera va ser decisiva per als resultats finals del campionat, sotmetent als participants a una gran pressió de cara a la jornada de diumenge.

Finalment el diumenge, les classes RI1, RI2 i RI3-RI4 van disputar dues proves consistents en sengles recorreguts sobrevent-sotavent de 7 milles i mitja la primera i 5 milles la segona, ja que el comitè va haver de escurçar el recorregut. El vent del nord-est va bufar en menys intensitat que en les jornades anteriors, mantenint-se entre els 8 i 10 nusos d'intensitat. La jornada ha estat enormement disputada, en molta pressió entre els primers classificats que encara tenien opcions de pujar a la taula.

Màxima rivalitat en RI1 i RI2

En RI1, s'ha viscut un interessant el duel a tres entre Quaderns Rubio d'Enrique Rubio, del RCN València, Porró VIII de Luis Senís, del RCN Castelló, i Sercotel Hotels del Alexey Semenov del RCN Barcelona. Finalment, tal com va succeir en el Trofeu SM la Reina i al Memorial Juan Moreno, Quaderns Rubio s'imposava en la seva categoria gràcies a la gran actuació signada en les dues primeres jornades. El segon lloc ha estat per Porró VIII, en tan sols mig punt més que els d'Enrique Rubio i la tercera posició ha estat per a L'immens d'Alexandre Laplaza del RCN Barcelona, ​​que en l'última jornada aconseguia superar a la taula al Sercotel Hotels .

Tanit IV, de Maria Josep Vila del RCR Alacant / CN Campello va dominar en RI2 a la primera jornada i la regata costanera situant-se al capdavant de la taula. Després d'ell, Grup Euroatomizado de Francisco Javier Maestre del RCN Castelló es va col·locar en una còmoda segona posició el dissabte mentre que New Sisters de José Luis Oltra del RCN València, Airlan Aermec de Joan Cabrer del RCN Palma anaven a la saga.

En l'última jornada, la bona actuació dels mallorquins de Joan Cabrer aconseguia el tercer lloc per al Airlan Aermec. El cap de la classificació general s'ha mantingut com en les jornades anteriors, en Tanit IV com a líder indiscutible que s'ha proclamat vencedor de la regata. La segona posició ha estat per a Grup Euroatomizados malgrat la seva irregular actuació de diumenge. Jazzteuale-Solidària de José Luis Maldonado del RCN Dénia ha signat una gran actuació en les dues últimes proves que li ha permès col·locar-se en quart lloc de la general.

En la categoria RI3-RI4 Mascarat IV, de José Luis Francès, del RCN València va ser intractable en la primera jornada, mantenint-se líder en la segona i finalment proclamant-se campió d'Espanya de la seva categoria. La segona posició ha estat per Cafè del Mar del CN Sant Antoni de Portmany i el tercer lloc per Scorpion d'Eugenio Díaz del RCN València, que en l'última jornada aconseguia superar al també valencià Iberolimp Alhenra de José Vicente Alhenra.

 

La regularitat de Arkitektonica del CN Port Saplaya, que va quedar segon en la prova de diumenge, li va atorgar el títol de vencedor de la regata en la classe RI Club en un primer i tres segons, seguit de Tetis del RCN València, que va atribuir el quart lloc de la primera prova que el va deixar en segona posició tot i els tres primers llocs en les atres tres mànigues i Yebisah del CN Port Saplaya en tercera posició.

El II Campionat d'Espanya de Creuers RI Zona Mediterrània Trofeu Rabat està organitzat pel Reial Club Nàutic de València i la Reial Federació Espanyola de Vela en la col·laboració de la Reial Associació Nacional de Creuers (RANC), la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana , la Federació Catalana de Vela, la Federació Balear de Vela i la Federació de Vela de la Regió de Múrcia, està oberta a les categories RI1, RI 2, RI 3-RI4, i RI Club. A més del patrocini principal de la joieria RABAT, la regata compta en la col·laboració de firmes com Moët & Chandon o Bombay Sapphire, entre atres.

 

classificacions

RI 1

1.- Quaderns Rubio (First 45) Enrique Rubio - RCN València (1 + 3 + 1 + 2 + 4 + 4) = 15 punts

2.- Porró VII (Grand Soleil 46 (B & C) - Luís Senís- RCN Castelló (2 + 2 + 2,5 + 5 + 3 + 1) = 15,5

3.- L'Inmens (Sinergia 40 DK) Alexandre Laplaza - RCN Barcelona (4 + 5 + 2 + 4 + 2 + 3) 20p

RI2

1. Tanit IV (GS 37BC) - Mª José Vila-RCR Alacant (1 + 2 + 0.5 + 1 + 3 + 5) = 12,5p

2.- Grup Euroatomizado (GS 40 FK) - Javier Maestre- RCN Castelló (3 + 1 + 1 + 2 + 7 + 3) = 17p

3.-Airlan Aermec - (X-37 Sport) Juan Cabrer Borràs- RCN Palma (4 + 3 + 3 + 5 + 1 + 2) = 18p

RI 3- RI 4

1. Mascarat IV (Dufour 34) José Luis Francés - RCN València (1 + 1 + 1.5 + 3 + 1 + 4) = 11.5

2. Cafè del Mar (J92 S) - Club Nàutic Sant Antoni de Portmany (2 + 3 + 1 + 1 + 5 + 5) = 17

3. Scorpion (Platu 25 OD) Eugenio Díaz Criat -RCN València (5 + 4 + 2 + 4 + 2 + 1) = 18

RI Club

1. Arkitektonika (First 345) Javier Pérez - CN Port Sa Platja (1 + 1 + 2 + 2) = 6

2. Tetis (Melody) Fernando San José - RCN València (4 + 0,5 + 1 + 1) = 6,5

3. Yebisah (Sun Light 30) Ramón Mestres - CN Port Saplaya (2 + 2 + 4 + 6) = 14
ą
Ignacio Baixauli,
Oct 1, 2011, 11:44 AM
ą
Ignacio Baixauli,
Oct 1, 2011, 11:45 AM
ą
Ignacio Baixauli,
Oct 1, 2011, 11:45 AM
ą
Ignacio Baixauli,
Oct 1, 2011, 11:45 AM
Comments