Bloc de lloguer de material fotogràfic

On posar en lloguer el teu material fotogràfic

posted Mar 2, 2016, 1:41 PM by Ignacio Baixauli   [ updated Jul 7, 2016, 4:26 AM ]

Ejemplo de trípode en alquiler en Relend

The gadget spec URL could not be found
http://descubre.relendo.com/wp-content/uploads/2015/08/Logo-Leyendamorado-01.png Després de passar per les etapes de comprar i llogar a atres material fotogràfic, ha arribat el moment de ser yo qui llogue a atres fotògrafs, però sense deixar de ser yo el client quan ho necessiti.

L'economia col·laborativa va arribar fa temps per quedar-se i no fa més que tirar arrels i reforçar-cada dia més.

Des que vaig començar en això d'Internet allà per l'any 94 del segle passat, he seguit diferents webs i en especial les que fan referència a ferramentes col·laboratives, i ara més que mai les relacionades en l'economia.

L'ésser humà és una espècie eminentment social, deu el seu desenvolupament i el seu èxit a la col·laboració, i per tant és obvi que Internet està sent un instrument clau en el desenvolupament de la humanitat.

Fa aproximàdament un any, vaig conèixer Relendo i he seguit la seva evolució. La veritat és que m'ha sorprès gratament el plantejament dels seus creadors, ja que considero que han sabut captar i plasmar l'essència de l'economia col·laborativa al seu portal.

Els ingredients claus que m'han fet apostar per Relendo per llogar el meu material en ell són, abans de res la importància que donen a la reputació en línia i d'altra banda la senzillesa, sense oblidar la seguretat en les transaccions i la tranquil·litat que això suposa per a totes les parts implicades en un lloguer.

Per descomptat, abans d'apostar per Relendo, he estat fent una ullada que aportaven atres plataformes similars, algunes fins i tot més antigues i en més experiència, però Relendo sens dubte és l'única que ha fet vessar les meves expectatives.

Entrada al blog de ​​relendo sobre lloguer de material fotogràfic entre particulars.

1-1 of 1